Un SantCu femení irregular veu com el Vic li remunta el matx


  • Comparteix:

El Sant Cugat femení només ha guanyat un dels últims 6 partits / Foto: cugat.cat

El Sant Cugat femení només ha guanyat un dels últims 6 partits / Foto: cugat.cat

L'equip femení del Sant Cugat Futbol Club perd al camp del Vic (2-1) després que les osonenques remuntin un 0-1 en contra. Les de Tono Cadevall segueixen sense trobar la regularitat que els permeti aspirar a les primeres posicions de la Preferent.

Segueixen les males notícies per a l'equip femení del Sant Cugat, que només ha guanyat un dels últims 5 partits. Després d'un inici fulgurant, les santcugatenques estan travessant una mala ratxa que les alllunya de la zona alta de la taula, que és on estaven situades després d'un gran inici.

Aquesta jornada, davant el Vic, s'han avançat al minut 40 de la primera part després d'un gol de Mònica Casado. Però després de la represa, el Vic ha empatat mitjançant Núria Sala i només 5 minuts després les locals han confirmat la remuntada amb una diana de Queralt Torradeflot.

Les vermell-i-negres s'enfrontaran en la jornada 10 de Lliga al Pontenc CE, 13è a la taula amb 7 punts, aquest proper diumenge a un quart d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.