L'Atlètic Junior derrota el Martorell i s'afiança a la segona plaça del grup 3 de Segona Catalana


  • Comparteix:

L'Atlètic Junior, segon al grup 3 de Segona Catalana / Font: Junior FC

L'Atlètic Junior, segon al grup 3 de Segona Catalana / Font: Junior FC

L'Atlètic Junior derrota (3-1) el Martorell i ocupa la segona posició del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els de Jordi López han deixat el matx sentenciat en els primers 60 minuts amb dianes de Manuel Soler, David Bartumeus i Carlos Esteban. Els blau-i-negres estan a dos punts del líder, l'Atlètic Sant Just.

L'Atlètic Junior recupera el camí de la victòria després de tres jornades encadenant dos empats i una derrota. Els santcugatencs superen el Martorell, rival directe en la lluita per les places capdavanteres del grup 3 de la Segona Catalana, i es consoliden en el segon lloc de la taula. El duel ha estat un monòleg dels locals, que han dominat totes les facetes del joc a la perfecció. El gol, però, s'ha resistit i no ha arribat fins a les acaballes del primer temps, obra de Manuel Soler.

Obrir la llauna ha desencadenat el Junior en el segon temps, que ha sentenciat el duel en els primers compassos. Les dianes dels davanters David Bartumeus i Carlos Esteban han materialitzat el domini d'un Junior que, davant un rival directe, no ha acusat les diverses baixes. A les acaballes, els visitants han fet el gol de l'honor mitjançant Carlos Donado. "Estic molt content perquè feia tres setmanes que no aconseguíem la victòria. Coneixíem el rival i els jugadors han fet una gran feina", comenta Jordi López, l'entrenador del conjunt santcugatenc.

L'Atlètic Junior és segon a la taula del grup 3 de Segona Catalana, a dos de l'Atlètic Sant Just, i la setmana vinent visita la Penya Unión de Málaga.




Jordi López

Estic molt content. Necessitàvem guanyar després de dos partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.