El Sant Cugat recupera el camí del triomf en un partit boig davant el Sabadell Nord

El Sant Cugat venç (5-2) el Sabadell Nord en la 12a jornada del grup 1 de Primera Catalana i talla una ratxa de sis partits seguits sense guanyar. Peski, Naoufal, Uri Fernandez i Mauri, que ha revolucionat el duel amb un doblet, han estat els golejadors en un enfrontament boig i farcit d'alternatives que s'han acabat enduent els locals en els darrers minuts. Amb el triomf, el Sant Cugat suma 17 punts mentre que el Sabadell Nord es manté amb 18.

El Sant Cugat s'ha retrobat amb el triomf en la 12a jornada del grup 1 de Primera Catalana en un partit boig davant el Sabadell Nord. Un contundent 5-2 dels santcugatencs ha tallat una ratxa de sis setmanes sense conèixer la victòria. Tot i l'abundància de gols i el 2-0 que reflectia el marcador en la primera meitat, el triomf no ha estat gens fàcil per als de Joan Garcia. Peski, quan s'arribava al primer quart d'hora, ha obert la llauna completant una gran jugada individual. L'1-0 ha servit al Sant Cugat per agafar el timó en un duel que havia començat amb els dos conjunts molt nerviosos i imprecisos. Els santcugatencs, a més, han materialitzat el domini abans del descans amb una diana a les acaballes de Naoufal, que ha aprofitat un refús dins l'àrea.

A la represa, un canvi tàctic molt atrevit ha donat ales als visitants. El Sabadell Nord ha situat una defensa de tres homes, ha poblat el mig del camp i ha retallat distàncies tot just començar. Marc Martí ha fet el 2-1 culminant una gran jugada col·lectiva. El gol ha precedit 25 minuts de domini total dels visitants, que han acabat empatant el duel enmig d'un vendaval ofensiu.

Aleshores, però, canvi de guió. Mauri ha entrat en el minut 74 substituint Badre i s'ha convertit en el revulsiu perfecte. En la primera pilota que ha tocat dins l'àrea, el santcugatenc ha fet el 3-2 i ha retornat l'alè a un Sant Cugat que ho estava passant molt malament. El duel s'ha calmat i, de nou, Mauri ha tornat a aparèixer per sentenciar: Naoufal li ha posat una pilota al cap i el davanter santcugatenc ha sentenciat fent el 4-2. Uri Fernández, a les acaballes, ha acabat posant la cirereta a un triomf boig del conjunt santcugatenc que talla una ratxa de sis jornades sense conèixer la victòria.

El Sant Cugat suma 17 punts, se situa a només un del Sabadell Nord i la setmana vinent rebrà el Vic, equip de la zona mitja.