El SantCu guanya per golejada la violència masclista al Partit de la Igualtat


  • Comparteix:

'El Partit per la Igualtat', organitzat pel Sant Cugat Futbol Club, contra la violència masclista, ha acabat amb empat (3-3) amb dos conjunts mixts dels primers equips masculí i femení de l'entitat. Abans del matx, l'exnedadora olímpica Gemma Mengual ha llegit un manifest de rebuig al masclisme i a favor de la igualtat de gènere. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha presidit el matx juntament amb el directiu i delegat del Vallès Occidental de la Federació Catalana de Futbol, Jacobo Domènech.

Dos equips vestits amb samarreta blanca i lila han disputat el Partit per la Igualtat. Un matx molt igualat i on s'han vist fins a sis gols. Cada jugador i jugadora han rebut un guardó per la seva participació. El matx ha estat xiulat per la primera tripleta femenina que va arbitrar un partit de Tercera Divisió.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha presidit l'acte, ha resaltat que 'el SantCu és un club ple de valors'. El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, ha dit 'sentir-se molt content amb aquest partit de la igualtat' i també de com 'l'entitat lluita contra la violència masclista'.





Llorenç Santasusagna

Aquest partit de igualtat vol lluitar contra la violència masclista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.