El Sant Cugat goleja amb autoritat el cuer i es consolida a la part alta de la Preferent

El Sant Cugat encadena la segona victòria seguida / Foto: Cugat.cat

El Sant Cugat goleja el Cerdanyola (3-0) en la jornada 11 de la Preferent femenina i es consolida a la part alta de la classificació. El conjunt santcugatenc encadena el segon triomf consecutiu i no perd des de fa tres setmanes. Un doblet de Marta Feliu i una diana de Mònica Casado han certificat el triomf santcugatenc.

El Sant Cugat no ha tingut problemes per superar el cuer de la Preferent femenina. El conjunt santcugatenc ha golejat el Cerdanyola, encadena el segon triomf consecutiu i reforça la seva posició a la part alta de la classificació. L'equip de Tono Cadevall ha anat per feina i ben aviat, en el minut 8, Marta Feliu ha obert la llauna amb un xut des de fora l'àrea.

Les locals han seguit insistint sobre la porteria del Cerdanyola, Alex ha tingut l'oportunitat més clara però, de nou, Feliu ha tornat a marcar. La golejadora santcugatenca, que amb el doblet arriba als cinc gols a la lliga, ha superat la portera visitant amb un toc subtil.

En la segona meitat, el Sant Cugat ha seguit posant setge sobre la porteria visitant però no ha sabut definir amb precisió. Només Mònica, a les acaballes, ha sabut fer el 3-0 definitiu. La nota negativa del partit ha estat la lesió de Laura: la defensa central santcugatenca s'ha retirat del camp amb una fractura a la clavícula.

Amb el triomf, el Sant Cugat és tercer a la classificació amb 20 punts, sis menys que el Levante Las Planas, el líder. En la propera jornada, el conjunt santcugatenc visitarà el camp del Pubilla Casas.

Tono Cadevall

Hem tingut dos pals i un travesser però sense més. La segona part ha estat molt ensopida. No ens han xutat a porta en tot el partit.