El Valldoreix suma un punt valuós davant el Llefià que el permet sortir de la zona de descens

El Valldoreix ha empatat amb el Llefià / Font: Valldoreix

El Valldoreix FC ha empatat (0-0) davant el Llefià a la 14a jornada del grup 2 de la Segona Catalana de futbol. Els visitants han tingut les millors ocasions del matx en el primer temps, però s'han topat amb les grans intervencions del porter valldoreixenc, Manel Torrents. Els locals han reaccionat a la segona meitat, però el partit ha acabat sense gols. Els de Jose Vargas són catorzens amb 15 punts.

El Valldoreix ha sumat un punt important davant un dels equips destacats del grup i que opten a l'ascens, el Llefià. El primer temps ha estat dominat pels de Badalona que no han tingut sort de cara a porteria. A la represa, els valldoreixencs han estat més segurs en defensa i han suat de valent per sumar aquest punt. El tècnic, Jose Vargas, ha destacat 'la reacció dels jugadors a la segona meitat' davant d'un 'equip que sempre lluita per estar a la part alta'.

Jose Vargas

La primera part ha estat clarament del Llefià, però hem reaccionat a la segona part.