La millor versió del Sant Cugat tomba el poderós Vilassar amb una magnífica remuntada

El Sant Cugat recupera el camí del triomf (2-1) amb una victòria molt valuosa davant el Vilassar, un dels dos grans candidats a l'ascens de categoria del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs, que han firmat una de les millors actuacions de la temporada, han remuntat un gol d'Ali en el primer temps. Les dianes de Peski i Mauri han estat decisives per aconseguir el cinquè triomf de la temporada i consolidar l'equip a la zona mitjana alta de la classificació.

El Sant Cugat suma el cinquè triomf de la temporada al grup 1 de la Primera Catalana. Els santcugatencs han ofert una de les millors versions del curs per guanyar el Vilassar, un dels dos grans candidats a l'ascens a Tercera Divisió juntament amb el líder, el Girona B. El Sant Cugat li ha plantejat un duel de tu a tu als maresmencs, que no han inquietat massa la porteria defensada per un Sisa que ha debutat amb molt bona nota. El domini santcugatenc s'ha traduït en ocasions clares però els davanters locals no han estat encertats en la definició.

A l'altra banda del camp, però, el Vilassar ha tingut més punteria. Ali ha completat una gran jugada individual fent el 0-1 i posant per davant els visitants. El gol no ha refredat els ànims del Sant Cugat que, en la segona part, ha aconseguit remuntar en només dos minuts. Primer, Peski ha culminat una jugada assajada des de la cantonada fent l'empat. I, després, Mauri ha fet el 2-1 definitiu amb una gran rematada amb la cama dreta.

A partir d'aquí, el Vilassar ha estirat línies i ha intentat recuperar el terreny perdut. La bona feina defensiva dels locals, la falta de punteria visitant, que han enviat una pilota al travesser, i la bona actuació de Sisa sota els pals, però, ha fet que el resultat ja no es mogués. D'aquesta manera, el Sant Cugat aconsegueix el cinquè triomf de la temporada davant un dels grans equips de la categoria i suma 21 punts al grup 1 de la Primera Catalana.

Sisa

Ells tenen jugadors que desequilibren molt i ens han posat molts problemes. En la segona part, hem sortit com avions. Hem estat 90 minuts i hem aconseguit la victòria per nosaltres i per l'afició