La valentia del Sant Cugat li esgarrapa un valuós punt al totpoderós Girona B

El Sant Cugat ha empatat (0-0) amb el líder del grup 1 de la Primera Catalana, el Girona B, en un partit molt seriós i inicia amb bon peu el 2019. Els santcugatencs, que han tingut les seves opcions davant un dels grans pressupostos de la categoria, tanquen la primera volta amb 22 punts i en la zona mitjana de la taula.

El Sant Cugat li ha plantat molta cara al líder de la lliga, el Girona B. El Sant Cugat li ha plantat molta cara a un dels grans pressupostos de la categoria. El millor partit dels santcugatencs en la lliga, s'ha començat a forjar en un gran primers temps. Ja des de l'inici, l'equip ha ofert una gran versió, tant ofensiva com defensivament. L'entrada de Montoya al mig del camp ha donat molta possessió a un Sant Cugat que ha disposat de diverses ocasions per a obrir la llauna. També ha tingut les seves opcions el Girona que, tot i provar sort des de la distància, ha tingut poques idees. Patrick ho ha intentat amb un xut desviat i la rematada d'Arenas, de cap, ha marxat desviada

En la represa, la tònica ha estat similar. El Sant Cugat ha estat valent, no s'ha arronsat i ha trepitjat àrea contrària. Montoya podria haver completat un gran partit amb l'1-0 però quan ho tenia tot per marcar en un córner ha rematat malament. A mesura que passaven els minuts, el Girona li menjava terreny als locals que han acusat un pèl l'esforç. I això que el debut de Johny en la punta d'atac ha donat aire a la pressió. El Girona pitjava l'accelerador però quan no hi arribava l'ordre i la contundència, arribava Gabri que ha estat determinant en els minuts finals. Primer, refusant un gran xut de Muritala i després rebutjant una falta de Mejía que ha picat al pal.

Al final, el 0-0 no s'ha mogut i els dos conjunts s'han repartit els punts.