L'Atlètic Junior necessita la darrera empenta a la segona volta per pujar a Primera Catalana


  • Comparteix:

Jordi López és el tècnic de l'Atlètic Junior

Jordi López és el tècnic de l'Atlètic Junior

L'Atlètic Junior inicia la segona volta com a tercer classificat del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els de Jordi López opten a l'ascens en el segon tram de lliga, tot i que miraran de trencar la mala dinàmica de les últimes quatre jornades on no han sumat cap triomf.

El millor equip atacant

Els santcugatencs són l'equip més golejador del grup amb 42 dianes en 17 jornades i el trident Ruy Gama, Carlos Esteban i David Bartumeus sumen 28 gols. Gama n'ha fet 12 i Esteban i Bartumeus, 8 cadascun. La capacitat ofensiva dels blau-i-negres és l'aspecte més destacat. En l'aspecte defensiu, el Junior és el setè equip menys golejat.


Primer tram de temporada, brillant

Els santcugatencs van inciar com un tro la lliga i van sumar sis victòries i tres empats en les nou primeres jornades de competició. Les últimes quatre jornades han estat negatives per als santcugatencs que no han pogut sumar cap victòria. De cara a la segona volta, els de Jordi López volen repetir aquest tram de lliga. La primera oportunitat per tornar al camí del triomf serà aquest diumenge quan rebran el Begues, cuer.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.