El Sant Cugat rep un càstig excessiu del Llagostera i encadena el tercer partit sense guanyar

El Sant Cugat cau golejat (0-3) davant el filial del Llagostera i veu tallada una ratxa de quatre partits com a local sense perdre al grup 1 de la Primera Catalana. Els santcugatencs, que han rebut massa correctiu, es mantenen a la zona mitjana de la taula amb 22 punts i els gironins, amb 25, els superen. Óscar Castellano, Ousman i el capità, Mario, han fet els gols dels visitants.

El Sant Cugat ha rebut un càstig dur avui a la ZEM Jaume Tubau. Després de quatre setmanes sense perdre com a locals, el Llagostera B ha estat massa escull per als santcugatencs, que no sumen un triomf des de fa tres jornades. En una primera part, poc vistosa i avorrida tots dos equips ho han provat tímidament sense sort.

El Sant Cugat, que encadena tres partits sense veure porteria, semblava que era qui feia més mèrits per desempatar el zero a zero inicial. Mauri n'ha tingut una de molt clara en l'inici del segon temps però, aleshores, tot s'ha torçat. En una falta molt protestada i inexistent dels visitants, Óscar Castellano ha fet el 0-1 amb un xut magnífic que ha entrat per l'escaire de la porteria de Gabri. El gol ha fet mal als santcugatencs que han vist com, deu minuts més tard, Ousmane feia el segon.

A partir d'aquí, el Sant Cugat ha canviat el dibuix, ha jugat amb defensa de tres i ha situat tota la pólvora sobre el camp. Però, l'entramat defensiu dels visitants s'ha mantingut ferm i el Llagostera ha acabat posant la cirereta al seu triomf amb el 0-3 definitiu. El capità, Mario, ha sentenciat amb una rematada de cap al primer pal després de la sortida d'un córner.