El SantCu passa per sobre de l'AEM B en una segona meitat impecable

Les santcugatenques edosen una maneta a l'equip rival en un segon període on han estat un vendaval

Imatge del partit entre el Sant Cugat FC i l'AEM / Foto: Sant Cugat FC

El SantCu endosa una maneta a l'AEM B (5-1) en un partit on les santcugatenques han passat per sobre les rivals a la segona meitat. Les de Tono Cadevall escalen així fins la tercera posició amb 33 punts, a l'espera del resultat del partit entre Fontsanta-Fatjó i Molins de Rei, que s'ha anul·lat. Les vermell-i-negres, a més, encadenen la segona victòria consecutiva al grup 1 de Preferent i segueixen de prop els dos primers classificats de la competició.

Les santcugatenques s'han avançat al minut 30 amb un gol de penal d'Eli després d'uns primers minuts de domini vermell-i-negre. L'AEM B ha pogut donar la volta ja a la segona meitat gràcies a un gol en pròpia porteria de Laura al minut 63. Tot i l'empat, les santcugatenques no s'han arronsat i han posat una marxa més als darrers 20 minuts. Primer Lídia ha avançat les locals al minut 68 amb un gol de vaselina. 10 minuts després, Yeimi ha ampliat les distàncies i de nou Lídia, a falta de pocs minuts per al final, ha posat el 4 a 1 en el marcador. La golejada l'ha completat Alexandra a les acaballes del partit després d'una passada de la mort d'Eli.

Abans del partit, les jugadores dels dos equips s'han assegut a la gespa del camp en senyal de protesta pels insults masclistes que les jugadores del Terrassa van rebre per part de l'equip de veterans del mateix club la setmana passada.