Un SantCu en estat d'alerta visita el camp del Banyoles amb la necessitat de sumar punts

Els vermell-i-negres encadenen dues derrotes consecutives i es troben a només tres punts per sobre el descens


  • Comparteix:

Imatge d'un partit del SantCu d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

Imatge d'un partit del SantCu d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

Un Sant Cugat FC que necessita reaccionar si no vol apropar-se perillosament a la zona de descens visita aquest diumenge el Banyoles, el cinquè classificat, en una prova de foc pels vermell-i-negres. Amb 28 punts, els de Joan Garcia es troben només tres punts per sobre de la zona de descens després d'haver encadenat dues derrotes consecutives davant Tona i Guineueta. Els santcugatencs no ho tindran fàcil per trencar aquesta dinàmica, ja que el Banyoles és un dels equips capdavanters del grup 1 de Primera Catalana i només ha perdut un dels últims deu partits. El partit es jugarà a dos quarts de cinc de la tarda al camp de futbol municipal de Banyoles.

A falta encara de dotze jornades per a la conclusió de la temporada, el SantCu ja comença a mirar el calendari. La irregularitat en els resultats ha portat l'equip a tenir dificultats per consolidar-se a la zona segura de la classificació, trobant-se actualment a només tres punts del descens que marca el Vic. Una derrota aquest cap de setmana davant el Banyoles podria abocar el conjunt santcugatenc a una situació d'alarma.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.