El femení del Sant Cugat FC no sap matar el partit i se li escapen dos punts davant el Fontsanta-Fatjó


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El femení del Sant Cugat FC i el Fontsanta-Fatjó empaten (0-0) a la jornada 21 de Preferent. Les santcugatenques no han pogut superar un rival directe a la classificació i de nou s'ha repetit el resultat i el guió de l'anada, amb una primera part dominada pel Fontsanta-Fatjó i la segona amb clares ocasions de les vermell-i-negres per desfer l'empat.

De nou màxima igualtat entre tots dos equips, com mostra també la classificació, on estan separats per tan sols quatre punts. En el primer temps, les de Cornellà han estat millor i han arribat amb claredat a la porteria defensada per Norma Méndez, però no han estat capaces de trencar la igualtat.

A la represa s'han canviat els papers i el Sant Cugat FC s'ha endut el partit al seu terreny. Ha baixat la bola al terra i ha començat a jugar, passant a dominar el matx i a tenir diverses ocasions, algunes d'elles molt clares. Però la pilota no ha volgut entrar i al final les de Cornellà han sabut endur-se un punt de la ZEM Jaume Tubau.

Amb l'empat el Sant Cugat FC es manté tercer amb 35 punts i no tornarà a jugar partit oficial fins d'aquí a tres setmanes.




Tono Cadevall

Crec que se'ns escapen dos punts més, igual que a l'anada. A la primera part hem tingut molts nervis i a la segona part ens hem centrat molt i hem millorat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.