Un gol a l'afegit apropa el SantCu a l'abisme

Els vermell-i-negres sumen tres derrotes en els últims quatre partits, no aixequen el cap i es troben a només dos punts del descens

El masculí del Sant Cugat FC cau a casa davant l'Argentona (1-2) i veu com la zona de descens es comença a apropar perillosamenta al grup 1 de Primera Catalana. Un gol al temps afegit ha condemnat els vermell-i-negres, que tot i ser superiors al camp han pecat de manca d'encert i de badades defensives. Amb aquesta derrota, els santcugatencs encadenen la quarta jornada consecutiva sense guanyar.

El SantCu ha començat el partit tenint el control de la pilota i generant les primeres ocasions. L'Argentona, incapaç de robar la possessió als vermell-i-negres, s'han limitat a perseguir l'esfèric i intentar sorprendre al contraatac. La defensa local, però, s'ha mostrat contundent i segura, i el porter només s'ha vist intimidat per algun xut llunyà.

L'ocasió més clara l'ha tinguda Mauri al minut 30 de la primera meitat. Després d'una bona jugada de Noaufal per la banda esquerra, el davanter li ha cedit la pilota al número 11 que ha xutat tot sol des del punt de penal, però el porter l'ha aturat. El refús ha tornat a caure en el davanter santcugatenc, que ha estavellat el seu xut al pal. A les acaballes del primer temps, l'Argentona ha despertat i ha complicat la vida al Sant Cugat. Primer amb un xut que ha aturat magistralment Gabri, i després amb un altre de Rodri.

A l'inici dels següents 45 minuts, i quan tot semblava indicar que el partit es decantaria de la banda santcugatenca, David González ha avançat els visitants amb un autèntic golàs. El partit s'ha posat coll amunt per al SantCu, que ha sabut sobreposar-se a les adversitats. Tot i que el gol ha donat forces a l'equip rival, els vermell-i-negres han posat una marxa més i després d'una clara ocasió d'Arenas que ha salvat miraculosament el porter, Naoufal ha fet l'empat en el marcador en aprofitar un refús del xut de Peski.

Amb les taules, el partit s'ha trencat. L'Argentona ha vist com l'assistent li anul·lava un gol en dubtós fora de joc, i el SantCu ha disposat de les ocasions més clares del partit. Gabri ha tornat a brillar quan, als minuts finals del duel, ha aturat un u contra u a David Villa. Una aturada que semblava que salvava el punt per als santcugatencs, però ja en el temps afegit, David González ha aconseguit el doblet a la sortida d'un córner en rematar completament sol dins l'àrea.

El capità del SantCu, Naoufal El Ghrim, ha reconegut que l'equip està tocat després de la derrota, i més després que l'equip ja hagi passat per aquesta situació més d'una vegada.

A la propera jornada, el Sant Cugat FC visita el camp del Can Vidalet, rival que es troba en zona de descens a tres punts dels vermell-i-negres.

Naoufal El Ghrim

Sortim del partit molt dolguts per com ha sigut el partit en general, amb el gol a l'últim minut.