Sant Cugat, centre mundial del futbol per a persones amb paràlisi cerebral el 2020

La ciutat acollirà el World Championships Qualification Tournament, un torneig classificatori per al mundial i que reunirà 16 seleccions


  • Comparteix:

El torneig acollirà més de 300 jugadors / Foto: FCEPC

El torneig acollirà més de 300 jugadors / Foto: FCEPC

Sant Cugat es convertirà en el centre mundial de futbol per a persones amb paràlisi cerebral l'estiu de 2020. La ciutat acollirà del 17 de juny al 2 d'agost el World Championships Qualification Tournament, un torneig reconegut per la Federació Internacional de Futbol amb Paràlisi Cerebral (IFCPF) i que serà classificatori per al mundial de futbol 7. Un total de 16 seleccions participaran de la cita, que reunirà 320 jugadors amb algun tipus de lesió cerebral. Només els conjunts que encara no s'hagin classificat per al campionat del món podran acudir al torneig. En aquest sentit, les vuit millors seleccions, que ja estaran classificades, no participaran en l'esdeveniment. L'última edició del torneig, que se celebra cada quatre anys, va tenir lloc a Vegen, Dinamarca, el 2016.

Sant Cugat ja va acollir una competició internacional per a esportistes amb paràlisi cerebral l'any passat amb els CPISRA World Games, que van reunir 600 atletes de 24 països als equipaments esportius municipals. El president de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), Carles Muñoz, ja va anunciar a la cloenda d'aquests World Games que presentarien candidatura per al torneig de futbol.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.