El SantCu encaixa una maneta a Can Vidalet i entra en descens per primera vegada

El Sant Cugat Futbol Club ha perdut (5-0) al camp del camp del Can Vidalet a la jornada 25 del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres entren en zona de descens per primera vegada aquesta temporada i han sumat un punt els últims 15. Els de Joan Garcia han encaixat un 3 a 0 a la primera mitja hora de joc que ha fet inviable sumar algun punt a Esplugues.

El SantCu s'ha vist superat en tot moment pel Can Vidalet que al minut dos ja ha marcat a través de Marc Marba. Javier Eslava, al minut 30, i Raul Capitán, al minut 34, han fet el 3 a 0 abans d'arribar al descans. A la represa, els locals han fet dos gols més, obra de Raul Capitán i Michael Owono. El SantCu ha tingut l'oportunitat de retallar diferències, però Naoufal ha errat un penal. El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, ressalta que aquesta derrota ha de ser un punt d'inflexió i té plena confiança en la plantilla. Els santcugatencs reben dissabte la Jonquera, rival directe a la lluita per la permanència.