El femení del Sant Cugat sentencia el partit en un gran primer temps davant el Manlleu

Imatge del partit

El femení del Sant Cugat FC guanya (7-2) l'AEC Manlleu a la jornada 23 de Preferent. Tot i començar avançar-se les manlleuenques, les santcugatenques han deixat el partit vist per sentència en el primer temps amb un clar 5 a 1, i sumen així tres punts més importantíssims per continuar la lluitar per intentar entrar en llocs d'ascens. Ara són terceres amb 38 punts.

S'han posat per davant les osonenques amb un gol de Carla Niubó en el minut 4, però ràpidament les de Tono Cadevall han donat la volta al marcador amb dues dianes de Ariadna Forment, i una de Lidia Rubia, Elisabet Romero i Elena Monsonís. Una resultat que deixava la segona part plàcida per a les vermell-i-negres, que només començar han fet el sisè, obra de d'Elisabet Romero. El setè l'ha fet Elena Ilie, i Ivet Coll ha fet el segon per a les de Manlleu, quan el partit ja estava més que sentenciat.

La següent setmana les santcugatenques reben la visita del Vic Riuprimer, segon classificat i rival directe per a l'ascens.

Tono Cadevall

Cada setmana és una final si volem estar entre els dos primers per si el segon també puja, poder-ho fer. La següent setmana és una nova final davant el Vic.