El Valldoreix FC cau al camp del líder després de sis jornades invicte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Foto:Valldoreix FC

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Foto:Valldoreix FC

El Valldoreix FC cau (2-0) davant de l'Escola Futbol Mataró a la jornada 25 del grup 2 de Segona Catalana i talla una bona dinàmica de sis jornades sense perdre. Els valldoreixencs han aguantat seixanta minuts, però finalment han vist com els mataronins han aconseguit els dos gols que han deixat els tres punts al Maresme.

El partit ha començat amb una claríssima ocasió pels verd-i-blancs de Jan Garcia-Planas, qui no ha sabut definir en un mà a mà contra el porter. El domini ha estat local i el gran protagonista el porter del Valldoreix, Joaquín Torres, amb diverses aturades de mèrit. El resultat no s'ha mogut durant la primera part.

A la represa, el Mataró ha seguit amb la possessió i s'ha aconseguit avançar mitjançant un gol de Víctor Yustos. Tot i això, els verd-i-blancs han seguit plantant cara i intentant-ho fins que a falta de pocs minuts del final, Oriol Martínez ha tancat el marcador després d'aprofitar una jugada de refusos dins l'àrea.

Amb la derrota, el Valldoreix cau fins la novena posició. La pròxima jornada rebrà al Mollet, tercer classificat, al municipal de Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.