L'Atlètic Junior goleja el Prat Delta i continua a la part alta de la classificació

Els de Jordi López trenquen una ratxa de tres derrotes consecutives però segueixen lluny del líder, el Sant Just

L'Atlètic Junior ha celebrat cinc gols

L'Atlètic Junior endossa una maneta a l'Atlètic Prat Delta (5-2) i trenca una ratxa de tres derrotes consecutives al grup 3 de Segona Catalana. Els de Jordi López no han tingut pietat d'un equip de la part baixa de la taula que, tot i això, ha pogut complicar la vida als blau-i-negres en alguns trams del partit. Amb aquesta victòria, l'Atlètic Junior es consolida a la part alta de la taula però continua lluny del líder, l'Atlètic Sant Just, que segueix el seu pas ferm cap a l'ascens amb 57 punts.

Els blau-i-negres han posat terra de per mig només començar el partit, i en només 20 minuts el marcador ja reflectia un 3 a 0 a favor dels locals, gràcies als gols de Ruy Gama, David Escario i la diana en pròpia meta de Víctor Mbuku. Un resultat que semblava sentenciar el partit, però res més lluny de la realitat. Dos minuts més tard del gol en pròpia porteria, Daniel Gómez ha retallat distàncies per l'equip del Prat de Llobregat, i a les acaballes de la primera meitat, la mala fortuna de Venegas, que s'ha marcat en pròpia, s'ha aliat amb els visitants. Un resultat de 3 a 2 que ha col·locat al conjunt visitant de nou dins del partit amb tota la segona part per endavant.

Qualsevol signe de remuntada, però, s'ha vist esvaït a l'inici del segon període. David Bartumeus ha tornat a ampliar les distàncies al minut 52, i Carlos Esteban ha sentenciat el partit 20 minuts més tard firmant la golejada i el 5 a 2 al marcador.

A la propera jornada, l'Atlètic Junior visita el camp del Can Trias, setè classificat i a quatre punts dels santcugatencs.

Jordi López

Podriem dir que ens hem alliberat. Portavem tres setmanes amb tres derrotes seguides i la sensació de l'equip era que s'havia de guanyar si o si i estavem molt mentalitzats.