Un gran Valldoreix FC supera la UE Mollet i s'allunya del descens

Mario, autor del segon gol valldoreixenc / Foto: Valldoreix FC

El Valldoreix FC suma un important triomf (2-0) davant la UE Mollet a la jornada 26 del grup 2 de Segona Catalana. El molletencs necessitaven sumar els tres punts per retallar distàncies amb el segon classificat, però s'han trobat a un Valldoreix molt fort defensivament i que ha sabut aprofitar molt bé les ocasions per sumar un nou triomf i allunyar-se del descens.

El partit ha estat igualat, amb un Mollet que ha dut la iniciativa del joc, però que s'ha trobat a un Valldoreix molt compacte davant i un inspirat Manel Torrens sota pals. S'han avançat els valldoreixencs amb una diana de James-Henry Lindsay de tisora. Un gol que no ha canviat el guió del partit, amb un Mollet que buscava i buscava la porteria local, però no podia superar la defensa i el porter del Valldoreix.

A la segona part ha continuat el domini molletenc, però sense crear gaires ocasions clares de gol. El partit ha canviat en el minut 70, quan la UE Mollet s'ha quedat amb un home menys per expulsió i el Valldoreix ha començat a tenir més la pilota i a controlar el joc, amb el marcador a favor per la mínima. No ha estat fins el final quan els locals han pogut sentenciar el matx amb un gol de Mario Cortiles, qui ha culminat una bona jugada de conjunt.

Amb els tres punts el Valldoreix FC suma 39 i és cinquè a la classificació. La setmana vinent visiten el CD Montcada, quart classificat.