El Sant Cugat FC suma tres punts d'or amb un gol en el temps afegit a Lloret

Imatge de l'onze inicial santcugatenc / Foto: Sant Cugat FC

El Sant Cugat FC guanya (1-2) el CF Lloret a la jornada 27 del grup 1 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres han fet un final de partit espectacular remuntant el gol lloretenc amb dianes d'Oriol Peix en el 84 i de Pablo en el 93, amb el que trenquen una ratxa de tres derrotes consecutives.

Triomf balsàmic per als de Joan Garcia que feia sis jornades que no sumaven els tres punts. Els santcugatencs trenquen així una mala ratxa de resultats que els havia situat en llocs de descens. El primer temps ha estat de domini local i un inspirat Gabri a la porteria ha evitat que els lloretencs marxessin al descans amb avantatge en el marcador.

En la segona part ha millorat el Sant Cugat i ha tingut domini de la pilota, però s'han avançat els locals en el minut 80. Els santcugatencs no han perdut la fe i Oriol Peix ha fet el gol de l'empat transformant un penal quatre minuts després. I la remuntada s'ha fet efectiva amb el gol de Pablo, qui ha culminat una contra superant el porter local en un 1 contra 1.

Els de Sant Cugat podrien quedar fora dels llocs de descens depenent dels resultats de Vic, Farners i Can Vidalet.

Nelson Ocampo

A falta de tres minuts per al final, Pablo ha fet el gol i ens hem emportat els tres punts. Així demostra que l'equip ha cregut en el triomf fins el final i seguim en la lluita per la permanència a Primera Catalana i ho farem fins els final.