El SantCu allarga l'idili amb els minuts finals per sortir del descens amb una remuntada èpica

Els vermell-i-negres aixequen un 0 a 1 en contra davant el Palamós FC a la recta final del partit per sumar tres punts balsàmics


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC surt del descens amb un triomf in extremis (1-2) davant el Palamós CF a la 28a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han reaccionat a la segona meitat per aixecar un 0 a 1 en contra en els últims 10 minuts davant el tercer classificat. L'equip de Joan Garcia trenca una ratxa de tres derrotes consecutives a casa, encadena dues victòries seguides i se situa en desena posició per sortir del descens.

El Palamós ha estat l'equip més actiu de la primera meitat. Els del Baix Empordà han sortit amb una marxa més que el SantCu i només han necessitat 7 minuts per fer el 0 a 1 amb un golàs de Genís Balaguer. Els vermell-i-negres han provat de forçar l'empat sense encert, poc clarividents de cara a porteria. Les ocasions més clares dels primers 45 minuts han dut segell palamosí però el perill visitant no s'ha estès al marcador.

La reacció santcugatenca ha arribat a la represa amb un SantCu ascendent a la segona meitat. La permissivitat defensiva dels visitants ha donat ales a l'equip de Joan Garcia, que ha cregut en les seves possibilitats per créixer amb el pas dels minuts i convertir-se en un gegant a la recta final de partit.

A través d'un servei de córner ha arribat la diana de l'empat. Mauri Alfaras ha liderat la remuntada amb el gol que ha obert la llauna i Pablo Beguer ha desfermat l'alegria santcugatenca amb el definitiu 2 a 1 al minut 93.

La setmana que ve els de Sant Cugat visiten el camp del Sabadell Nord, el cinquè classificat.


Pablo Beguer

Quan estàs en una mala dinàmica entren els dubtes i els nervis. No ens podem relaxar i hem de seguir a aquest nivell per aconseguir la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.