L'Atlètic Junior perd el matx en el darrer quart d'hora davant l'Atlètic Vilafranca

Imatge del partit

L'Atlètic Junior perd (3-4) amb l'Atlètic Vilafranca a la jornada 28 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han desaprofitat un 2 a 0 a favor i han encaixat els dos darrers gols a la recta final del matx.

Final cruel per a l'Atlètic Junior. Els de Jordi López s'han avançat per 2 a 0 amb gols de Raul Ferrer i Aaron Almansa. Els visitants han retallat distàncies amb el 2 a 1 abans d'arribar al descans. A la represa, Nacho Moretones ha establert el 3 a 1 al minut 53. A partir d'aquest instant els vilafranquins han estat efectius i han marcat tres gols i han aconseguit el 3 a 4 definitiu. Els santcugatencs visitaran la propera jornada el Martorell, segon classificat.