Al Sant Cugat FC se li fa de nit a Cerdanyola i es deixa empatar al camp de l'últim classificat

Les de Tono Cadevall deixen escapar dos punts d'un duel que tenien pràcticament sentenciat amb una efectivitat molt baixa de cara a porteria

El femení del Sant Cugat FC empata (3-3) al camp de l'últim classificat, el Cerdanyola, a la 27a jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les de Tono Cadevall han tingut el control del partit, però no el de les àrees, poc encertades en els metres finals i molt castigades per les jugades de perill cerdanyolenques. L'equip vermell-i-negre segueix en segona posició però podria perdre el segon lloc de la taula si aquest diumenge el Vic Riuprimer suma els tres punts davant el penúltim classificat, el Pontenc.

El bon inici vermell-i-negre s'ha diluït amb el pas dels minuts per culpa d'un Cerdanyola entestat en dur el partit al seu terreny. El futbol directe i vertical de les cerdanyolenques ha propiciat un intercanvi de cops on el SantCu no s'hi ha trobat gens còmode, incapaç d'activar les jugadores del mig del camp per associar-se amb les davanteres.

La deriva santcugatenca ha quedat palesa al minut 34 amb una pilota profunda a l'esquena de la defensa perquè Núria Ortega obrís la llauna pel Cerdanyola. El gol, però, ha reactivat un equip fins aleshores gris que ha trobat en Elisabet Romero l'única nota de color del primer temps. La vermell-i-negra ha foradat la xarxa rival amb un potent xut sobre el xiulet final dels primers 45 minuts per posar les taules en el marcador.

La segona meitat ha començat de manera immillorable per a les de Cadevall amb una Alexandra Palencia pletòrica en el remat per avançar les seves quan encara no s'havia disputat ni un minut del segon temps. La diana ha esperonat el SantCu, còmode per fi a Cerdanyola, amo absolut de la pilota i prolífic a l'àrea rival.

Tot i posar setge a la porteria cerdanyolenca la tempesta d'ocasions vermell-i-negra no ha arribat a bon port i només gràcies a una errada de la defensa rival ha fet el tercer, obra de Paula Gonzalez en propia porteria. Ara bé, no pots dir blat fins que és al sac i ben lligat i la permissivitat defensiva de les santcugatenques ha donat ales al Cerdanyola.

Primer en una mala sortida de la portera Norma Méndez i després a través d'una falta lateral, magistralment executada per Núria Ortega, les locals han eixugat la diferència de gols per esgarrapar dos punts a un SantCu que se li ha fet de nit.

D'aquí a 15 dies les santcugatenques reben la visita del Pubilla Casas, l'onzè classificat.

Tono Cadevall

Si volem ser a la posició que toca per poder assolir l'ascens no ens podem deixar aquests punts. Hem fallat moltes ocasions de gol que no podem fallar.