Això és el que li espera al SantCu al tram final de temporada

Els santcugatencs afronten la recta final amb duels directes i la visita al camp dels dos primers classificats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Sant Cugat FC

Imatge d'arxiu / Foto: Sant Cugat FC

El masculí del Sant Cugat FC afronta un tram final de la temporada on haurà de disputar cinc partits amb l'objectiu de certificar la permanència al grup 1 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres, al límit del descens amb 36 punts, estan obligats a sumar contra els rivals directes si volen disposar d'opcions per salvar-se i fer front a un calendari molt complicat.

Vic - Sant Cugat
Els santcugatencs visitaran aquesta setmana el camp dels osonencs, que diposen dels mateixos punts que el SantCu. El partit, que es disputarà a les quatre de la tarda, serà el primer dels duels directes dels de Joan Garcia. Els dos equips van empatar a 2 al partit del primer tram de la temporada a la ZEM Jaume Tubau.

Sant Cugat - Farners
Després del duel contra el Vic, els vermell-i-negres rebran a casa el Farners, equip que encapçala ara mateix la zona de descens amb 34 punts i que encadena sis jornades consecutives sense perdre. Un altre duel més que directe pel SantCu, que ja sap què és perdre contra aquest equip. Al partit de la primera volta, els de la Selva van guanyar als vermell-i-negres per un solitari gol de Harouna Kande.

Vilassar - Sant Cugat
A mitjans de maig, el Sant Cugat FC afrontarà una de les sortides més complicades de la temporada: la visita al camp de l'actual líder la competició, un Vilassar que no perd des de fa set jornades. El partit es jugarà al camp de futbol municipal Xevi Ramon a les dotze del migdia.

Sant Cugat - Rubí
A la penúltima jornada de la temporada, el SantCu es veurà les cares amb el Rubí en l'últim duel directe de la temporada. Un Rubí que actualment té un punt més que els santcugatencs i ocupa l'onzena plaça de la classificació. Aquest partit es disputarà a la Jaume Tubau a les sis de la tarda.

Girona B - Sant Cugat
L'últim partit de la lliga portarà un Girona B contra el Sant Cugat amb l'ascens, per part dels gironins, i el descens, per part vermell-i-negra, molt presents. Els de Joan Garcia visitaran el camp de l'actual segon classificat amb l'esperança d'haver certificat ja la permanència. Un partit que es jugarà a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.