L'Atlètic Junior trenca una mala ratxa amb una golejada davant la Penya Málaga


  • Comparteix:

Imatge del partit/ Foto:Cugat.cat

Imatge del partit/ Foto:Cugat.cat

L'Atlètic Junior supera (5-2) a la Penya Málaga a la jornada 30 del grup 3 de Segona Catalana. Un hat trick de Carlos Esteban en el primer temps ha finiquitat el matx, que en la segona part ha vist com els visitants estiraven línies i aprofitaven la relaxació local. Amb el triomf els de Jordi López sumen 47 punts i trenquen una ratxa de tres derrotes consecutives.

El golejador blau-i-negre ha firmat una gran actuació amb un pòquer de gols davant un rival de la part baixa de la classificació. El davanter de l'Atlètic Junior ha marcat en els minuts 11, 20 i 41. Tres gols que deixaven el marcador vist per sentència abans del descans i que ha arrodonit Jan Guix amb el quart gol en el 44.

A la represa ha millorat el conjunt visitant, tot i que els santcugatencs han fet el cinquè, de nou mitjançant Carlos Esteban. En els darrers minuts els visitants han estirat línies i han pogut maquillar el resultat amb dianes de Adri Ruiz i Jairo Conesa.

La següent setmana l'Atlètic Junior visita la UD San Mauro.




Jordi López

Aquestes darreres jornades són especials i eren importants els tres punts per guanyar confiança.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.