El SantCu suma la desena jornada seguida sense perdre amb un triomf davant el Pubilla Casas

Les vermell-i-negres són un dels equips de la part alta de la taula que dominen amb mà de ferro el grup 1 de Preferent de futbol

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

El femení del Sant Cugat FC supera de manera ajustada (3-2) el Pubilla Casas a la 28a jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les vermell-i-negres són en plena forma, fa 10 jornades que no perden i lluiten a la part alta de la classificació per la segona plaça. L'equip de Tono Cadevall és quart empatat a 49 punts amb el segon i el tercer classificats, el Fundació Terrassa i el Vic Riuprimer , a falta de dos jornades pel final del campionat.

El SantCu segueix a l'alça al grup 1 de Preferent. Les vermell-i-negres, que van punxar la passada jornada al camp del cuer, han saltat a la gespa de la ZEM Jaume Tubau amb la convicció d'esvair fantasmes i retornar al camí del triomf. L'equip de Tono Cadevall ha estat un esglaó per sobre de les rivals al primer temps i han marxat al descans amb un ajustat 1 a 0 amb gol d'Elisabet Romero.

Si a la primera meitat hi han hagut pocs gols a la segona s'ha fet un gir de 180 graus. En tres minuts les vermell-i-negres han fet dues dianes de la mà d'Alexandra Palencia i Ariadna Forment, que pràcticament deixaven el partit sentenciat.

Contra tot pronòstic, però, el Pubilla ha obert la llauna de la mà de Beatriz Garcia-Planas i les visitants han començat a creure en les seves possibilitats. Quan restaven vuit minuts de joc de nou les visitants han enviat la pilota al fons de la xarxa i han posat contra les cordes un SantCu que ha vist perillar la victòria.

Finalment les de Cadavall han mantingut l'avantatge per sumar el desè partit sense perdre. La setmana que ve l'equip visita el camp del Porqueres, el cinquè classificat.