Un Sant Cugat FC vertiginós s'aferra a Primera Catalana a ritme de gol davant el Farners

Els vermell-i-negres mostren ambició i fam per desfer-se d'un rival directe en la lluita per la permanència

El Sant Cugat FC supera (4-1) el Farners, un rival directe en la lluita per la permanència, a la 31a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs, amos i senyors d'un partit tenyit de vermell-i-negre, han calmat la gana amb una golejada que els acosta a l'objectiu de la temporada. Amb aquesta victòria l'equip de Joan Garcia fa el salt fins la novena plaça de la classificació amb 40 punts a l'espera que es disputin la resta de partits de la jornada.

El SantCu ha començat amb bon peu un partit que s'augurava transcendental pels interessos dels dos equips, immersos de ple en la lluita per seguir el curs vinent a Primera Catalana. L'encert vermell-i-negre al camp, catapultat per la bona feina dels carrilers, s'ha estès al marcador gràcies a una jugada individual d'un Arnau Benet profund i punyent que, imparable per banda esquerra, ha servit amb safata a Naoufal perquè obrís la llauna a plaer al minut 10.

Els santcugatencs han posat setge a la porteria d'un Farners desconcertat enmig d'un mar d'ocasions vermell-i-negres. El desencert i les presses han jugat una mala passada a un SantCu que, si bé no ha ampliat la diferència de gols, ha defensat amb solvència les tímides arribades rivals a la primera meitat.

Ara bé, a la represa els visitants han topat amb el gol gràcies a una jugada de fortuna en què la pilota, després de rebotar en un defensa, s'ha colat a la porteria de Gabri per posar les taules en el marcador. Tot i l'empat, els de Joan Garcia no han deixat anar les regnes del partit en cap moment, sempre per davant dels colomencs a la ZEM Jaume Tubau.

La reacció dels de Sant Cugat ha tingut nom i cognom, Arnau Benet. La jove perla del planter vermell-i-negre ha certificat la remuntada amb dues cavalcades per banda esquerra. En només dos minuts, primer rematant un contraatac i després en una jugada individual brillant, ha deixat el partit vist per sentència amb dos gols balsàmics amb sabor a permanència.

Pablo Beguer, l'home que sempre compleix en els minuts finals, no s'ha volgut perdre el festival golejador del seu equip. El jugador vermell-i-negre ha empès la pilota amb un toc subtil per superar amb delícia el porter visitant amb una vaselina que ha estat el colofó d'un partit pràcticament rodó pel Sant Cugat FC.

La setmana que ve els santcugatencs tenen una prova de foc al camp del líder, el Vilassar de Mar.

Arnau Benet

Porto des dels 3 anys jugant aquí i estic molt content d'ajudar el club. Crec que hem de guanyar un partit més per certificar la permanència però anirem a pels tres.