Futbol: Pericos de Sant Cugat participa a la lliga de penyes de l'Espanyol


  • Comparteix:

La penya Pericos de Sant Cugat debuta divendres en un partit de la lliga de penyes de l'Espanyol. L'entitat local continua pendent de l'elecció del logo oficial de l'entitat mentre la junta directiva tanca les últimes negociacions de cara al sopar inaugural que tindrà lloc el mes de febrer.

Un dels projectes la penya pericos de Sant Cugat ja és una realitat. Divendres un equip format per membres de l'entitat local disputarà un partit de la lligueta de penyes de l'Espanyol.
Aquesta però, és només una de les moltes propostes que està duent a terme la penya blanc-i-blava de la ciutat. Una de les activitats ja consolidades són els desplaçaments amb autobús a l'Estadi Lluís Companys quan l'equip barceloní disputa partit de lliga.
Víctor Ventura, vocal de comunicació de Pericos de Sant Cugat, comenta el bon ambient viscut en el matx entre el Racing i l'Espanyol.

Victor Ventura

Hi ha molt bon ambient i està ple de gent "perica"


Com ja avançàvem la setmana passada en aquesta emissora, l'entitat que presideix Àngel Casas també vol dur a terme altres iniciatives entre les quals destaca l'elecció del logo de la penya. De moment, ja se n'han presentat més de 30 i en els propers dies es decidirà quin serà el logo oficial.

La data del sopar inaugural encara no està fixada però Pericos de Sant Cugat ja compta amb la confirmació d'alguns dels membres del club blanc-i-blau i de representants de l'ajuntament de Sant Cugat.
Escoltem Víctor Ventura.

Victor Ventura

Vindran membres de la junta directiva, el president Daniel Sánchez Libre, i també algun jugador


Diumenge a la tarda la penya es reunirà al Bar Cue per veure l'enfrontament entre el Saragossa i l'Espanyol. També està previst que el proper cap de setmana un autobús es desplaci fins a Montjuïc per veure l'equip blanc-i-blau enfront el Mallorca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.