Víctor Font es desvincula a Sant Cugat d'una possible moció de censura a Bartomeu

L'aspirant a la presidència del Barça ha presentat la candidatura 'Sí al Futur' en un acte al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'aspirant a la presidència del Barça Víctor Font es desvincula d'una moció de censura a l'actual president Josep Maria Bartomeu per avançar les eleccions previstes per al 2021. Ho ha assegurat, en declaracions a Cugat Mèdia, a l'acte de presentació de la seva candidatura a Sant Cugat, al Teatre-Auditori. Font, acompanyat del periodista Antoni Bassas, encarregat de moderar la trobada, ha explicat davant un centenar d'assistents la voluntat de presidir el club blaugrana amb el projecte 'Sí al Futur', que té l'aspiració de fer un canvi de rumb i 'retornar al model de Cruyff, de planter i d'èxit de joc resultats'.

Algunes de les novetats que presenta Font són l'apoderament de la figura del soci en la presa de decisions amb el vot electrònic, l'eliminació d'intermediaris en l'aspecte econòmic perquè el Barça generi els seus propis recursos, reforçar el caràcter multinacional de la institució arreu i envoltar-se de les icones que representen l'estil Cruyff amb un organigrama, encara per determinar, farcit d'exfutbolistes com Xavi Hernández i Pep Guardiola.

Tot plegat un acte que marca el primer any de trajectòria del projecte des que es va fer públic que es presentariaa les eleccions de 2021.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.