Carlos Navas, nou entrenador del Sant Cugat FC femení en substitució de Tono Cadevall

Navas agafa les regnes de l'equip amb l'objectiu d'assolir l'ascens a Segona Divisió


  • Comparteix:

El nou entrenador santcugatenc Carlos Navas / Foto: Sant Cugat FC

El nou entrenador santcugatenc Carlos Navas / Foto: Sant Cugat FC

Carlos Navas dirigirà el primer equip femení del Sant Cugat FC per a la nova temporada 2019-2020 a Preferent. Navas, fins ara segon entrenador amb Tono Cadevall, agafa les regnes de l'equip amb la voluntat d'apostar per l'actual model de joc i assolir l'objectiu de pujar de categoria. D'aquesta manera, Navas agafa el relleu a Cadevall, que continuarà realitzant la tasca de coordinació de l'àrea femenina del club vermell-i-negre. El femení del SantCu ha finalitzat en quarta posició aquesta temporada, quedant-se a les portes de la promoció d'ascens a Segona Divisió.

En declaracions a Cugat Mèdia, Navas ha explicat que es fa càrrec del grup per continuar sent competitius i lluitar a la part alta de la taula. Navas també ha explicat que en la darrera temporada 'no s'han acabat de fer bé algunes coses per part del cos tècnic i les jugadores' i que això ha provocat que l'equip no hagi acabat entre els tres primers classificats. Pel que fa a la confecció de la plantilla, Navas ha confirmat que la majoria de les jugadores renovaran.

Carlos Navas arriba al SantCu amb una llarga experiència com a entrenador a les esquenes. El nou entrenador de les vermell-i-negres ha entrenat el San Cristóbal, l'Europa i el Bonaire.




Carlos Navas

Tots som conscients que aquest any no s'han acabat de fer les coses bé. El nivell de la plantilla era per estar entre els tres primers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.