Joan Garcia renova amb el Sant Cugat FC per a la propera temporada

L'entrenador santcugatenc seguirà al capdavant dels conjunt vermell-i-negre amb l'objectiu de tornar a Primera Catalana


  • Comparteix:

Joan Garcia amb el president del SantCu, Llorenç Santasusagna / Foto: Sant Cugat FC

Joan Garcia amb el president del SantCu, Llorenç Santasusagna / Foto: Sant Cugat FC

Joan Garcia continuarà una temporada més al capdavant del primer equip masculí del Sant Cugat FC. El club ha renovat la confiança a l'entrenador santcugatenc, que dirigirà per tercer any consecutiu el conjunt vermell-i-negre amb l'objectiu de pujar a Primera Catalana. Després d'una temporada irregular i en la qual l'equip no va poder assolir la permanència a la darrera jornada, el SantCu buscarà passar pàgina i recuperar la categoria 'que li pertoca per història', com ha afirmat Garcia en declaracions a Cugat Mèdia.

L'entrenador santcugatenc també ha confirmat que ja s'està dissenyant una plantilla 'el màxim de competitiva possible' per al proper curs a Segona Catalana. El club ja ha fet oficials les incorporacions del davanter Kevin Caballero i del porter Toni Jiménez, procedents de Les Franqueses, i del defensa Àlex Rubio, que arriba del Sabadell B, per potenciar el conjunt santcugatenc.

Després d'assolir el miracle de la permanència amb el SantCu dos anys consecutius, ara Garcia s'enfronta al repte de pujar de categoria per primera vegada amb l'equip vermell-i-negre.




Joan Garcia

No hi ha un altre objectiu que recuperar la categoria. Treballarem molt fort, estem fent un equip el màxim de competitiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.