Els periodistes arriben amb set de venjança al tradicional partit de futbol contra els polítics


Temes relacionats

Els polítics guanyen de nou els periodistes en el partit de futbol de Festa Major (30/jun/17)

Els polítics 'regeneren' la seva plantilla per superar amb comoditat els periodistes (30/jun/16)

Els polítics sentencien amb contundència el partit 'Alguna pregunta menys?' (25/jun/15)


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del partit / Foto: Localpres

Imatge d'una edició anterior del partit / Foto: Localpres

Després d'un període electoral intens i unes setmanes on les notícies polítiques han copsat tots els titulars dels mitjans de comunicació, periodistes i polítics es veuen de nou les cares en el seu últim gran enfrontament abans de les vacances d'estiu. Aquesta vegada, però, les preguntes sobre pactes, coalicions i futures accions de govern no seran les protagonistes, i deixaran que la pilota centri, per un dia, l'actualitat local. La ZEM Jaume Tubau torna a ser l'escenari del partit de futbol 7 entre polítics i periodistes 'Alguna pregunta menys', que se celebrarà aquest dimarts a les set de la tarda.



Després que l'edició anterior del partit s'hagués de suspendre per la coincidència amb altres actes de Festa Major, els periodistes arriben a la cita amb set de venjança i de donar la volta a un balanç de resultats negatiu. Els polítics, amb l'ajuda dels joves de la pedrera, firmen un registre de vuit victòries davant els quatre triomfs dels periodistes. Una distància que s'ha eixamplat gràcies a les tres últimes edicions, on les derrotes per golejada han estat el pa de cada dia dels membres dels mitjans de comunicació.

Tot plegat es decidirà en una jornada on es veurà si els polítics poden deixar de banda les seves diferències ideològiques i posar-se d'acord en un model de joc que els permeti seguir manant en els resultats globals. Passi el que passi, allà hi seran els periodistes per informar del resultat final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.