Mira-sol Baco, SantCu B i Junior ja coneixen el calendari a la Tercera Catalana de futbol


  • Comparteix:

El SantCu B debutarà a la ZEM Jaume Tubau / Font: Cugat Mèdia

El SantCu B debutarà a la ZEM Jaume Tubau / Font: Cugat Mèdia

Castellar- Mira-sol Baco, al grup 6, Junior- la Llantia, al 4, i SantCu B- Viladecavalls, al 7, són els emparellaments de la primera jornada de la Tercera Catalana de futbol. La darrera jornada de competició serà el 31 de maig i on el SantCu B visita el camp de la Pirinaica, el Mira-sol es desplaçarà a Matadepera B i el Junior rebrà el Pujadas.

El Mira-sol, debut complicat

El conjunt verd-i-negre iniciarà la lliga al camp d'un recent descendit, el Castellar, i un dels favorits per pujar de categoria. El primer matx com a locals serà 15 de setembre davant el Castellbisbal. El darrer partit de la temporada serà al camp del Matadepera.

El Junior comença a casa

Els homes d'Aleix Giol que enguany debuten al grup 4 ho faran a casa davant la Llantia. El primer desplaçament serà al camp del Pastrana i el darrer partit de la temporada rebran el Pujadas.

El SantCu B obre el foc davant el Viladecavalls

Els de Ruben Hurtado inicien la lliga davant el Viladecavalls i jugaran per primera vegada al grup 7. El primer desplaçament serà al camp del Castellnou i el darrer matx del curs serà a Manresa davant la Pirinaica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.