Els santcugatencs de Segona Catalana de futbol comencen a caminar

Atlètic Junior, Sant Cugat FC i Valldoreix FC fan els primers entrenaments de pretemporada aquests dies


  • Comparteix:

Els tres equips de Segona Catalana arrenquen aquests dies / Foto: Cugat Mèdia / Sant Cugat FC / Valldoreix FC

Els tres equips de Segona Catalana arrenquen aquests dies / Foto: Cugat Mèdia / Sant Cugat FC / Valldoreix FC

Els tres equips de Segona Catalana de Sant Cugat comencen a caminar aquests dies per afrontar una temporada que tindrà, per primera vegada a la història, sis derbis. Sant Cugat FC, Atlètic Junior i Valldoreix FC coincideixen al grup 3 i durant aquests dies fan els primers entrenaments del curs. Els més matiners, els blau-i-negres, que ja van arrencar la setmana passada, mentre que el que ho farà més tard serà el Valldoreix, que, a més, ho haurà de fer en altres camps per les obres que s'estan fent on juguen habitualment, a Vallvidrera.

L'Atlètic Junior ha estat el primer equip santcugatenc en començar la pretemporada. Els d'Alberto Morales van fer el primer entrenament dimecres de la setmana passada amb l'objectiu, en paraules del tècnic, de ser un equip 'molt treballat, sòlid en defensa i protagonista amb la pilota' que ocupi la part alta de la taula. 'Estem molt il·lusionats amb la plantilla, ha quedat molt compensada i amb molta competència', ha afirmat Morales a Cugat Mèdia. L'Atlètic Junior, tot i estar rondant les posicions capdavanteres durant bona part de la lliga, va acabar l'any passat lluny de les posicions d'ascens a Primera Catalana.

L'Atlètic Junior, en un partit davant la Penya Màlaga
AMPLIA'L


Després de l'agri descens de la temporada passada, el Sant Cugat FC vol refer-se i tornar a lluitar per la part alta de la taula. Joan Garcia repeteix al capdavant d'un equip que ha arrencat els entrenaments aquest dilluns, amb moltes cares noves. 'El principal objectiu és crear un equip reconeixible tàcticament', ha assenyalat Garcia, que tindrà només dos jugadors que formaven part de la plantilla que es va quedar a les portes de la permanència a Primera Catalana. Després de dues temporades a la màxima categoria del futbol català, als vermell-i-negres tornen al grup 3 de Segona Catalana.

Un partit del SantCu la temporada passada
AMPLIA'L


El Valldoreix FC és l'equip que començarà més tard, dilluns vinent. I ho farà en condicions complicades, ja que el camp on juguen habitualment, a Vallvidrera, està en obres fins a final d'agost i el calendari d'entrenaments d'aquest mes haurà de ser itinerant. El camp de futbol de la Guinardera, a Sant Cugat, acollirà dues d'aquestes sessions, mentre que les altres es faran en un altre camp de Barcelona i en una instal·lació encara per determinar. Tot plegat, per repetir les bones sensacions de la temporada passada, que van donar als verd-i-blancs una permanència còmoda en el seu primer any a la categoria al grup 2 de Segona Catalana, que enguany abandonen per traslladar-se al grup 3.

El Valldoreix canvia de grup
FOTO: VALLDOREIX FC







Alberto Morales

Volem ser un equip molt ben treballat, molt sòlids en defensa i sent protagonistes amb la pilota. Intentarem recuperar la possessió l'abans possible per intentar tenir la pilota nosaltres per dur la iniciativa.

Joan Garcia

El principal objectiu és crear una identitat d'equip, reconeixible a nivell tàctic i de joc, i construir un grup humà perquè només continuen dos jugadors de l'any passat. El primer que hem de fer és conèixer-nos per tenir un rendiment immediat i intentar estar a la part alta.

Jose Vargas

Primer ens hem d'aclimatar a la categoria. És un grup diferent i nou i hem de conèixer els rivals, haurem d'estudiar-los primer per assegurar-nos de què és la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.