El masculí del Sant Cugat FC inicia la temporada amb l'objectiu de recuperar la categoria perduda

L'equip dirigit per Joan Garcia, que presenta moltes cares noves, s'enfrontarà al Sitges


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Sant Cugat FC torna a l'activitat aquest diumenge al camp del Sitges en l'estrena de la nova temporada al grup 3 de Segona Catalana. Amb un equip completament renovat i que manté molt poques cares conegudes del curs passat, els de Joan Garcia afronten la temporada amb l'objectiu de recuperar la categoria perduda i pujar a Primera Catalana. El primer rival dels santcugatencs serà un Sitges que es presenta com un dels candidats a pujar i tota una prova de foc pels vermell-i-negres només començar la campanya.

El davanter i capità del conjunt Naoufal El Ghrim i Arnau Benet són els dos únics jugadors que continuen a l'equip després de la completa renovació de la plantilla. Els dos jugadors compartiran vestuari amb els porters Manel Martí, Guillem Nadal i Toni Giménez; els defenses Sergi Jiménez, Marc Capel, Àlex Rubió, Dani Almante, Dani Alcaide, Jordi Rodríguez i Marc Arnau; els mitjos Nico Porto, Àlex Carazo, Jordi Ranera, Guillem Benet, Gerard Grau i Sergi Mas; i els davanters Kevin Caballero, Joel Mateos i David Romero.

El partit es jugarà al camp de futbol municipal d'Aiguadolç a un quart d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.