El SantCu empata al camp del Sitges i es veu penalitzat per la falta de punteria final

Naoufal ha tingut le socasions més clares del matx a Sitges / Font: Cugat Mèdia

El Sant Cugat Futbol Club s'ha estrenat al grup 3 de Segona Catalana amb un empat (1-1) al camp del Sitges a la jornada inaugural de la competició. Els de Joan Garcia s'han avançat al minut 1 a través de Jordi Ranera, però els locals han igualat el matx en el darrer quart d'hora del partit. La falta d'encert en els metres finals a la segona meitat han evitat el triomf vermell-i-negre.

Sitges i SantCu són dos dels equips que estan cridats a ser els aspirants per pujar a Primera Catalana. Els santcugatencs, recent descendits, han ofert una bona imatge i sobretot amb el gol inaugural al minut 1. A partir d'aquest instant els locals han estirat línies i han tingut una bona ocasió que el porter Toni Jiménez ha refusat. A la represa, el SantCu ha tingut fins a quatre ocasions clares de gol, dos accions de u contra u davant el porter i dues pilotes tretes sobre la mateixa línia pels locals han evitat el gol. El Sitges ha aprofitat un mal refús per empatar i encara han tingut una darrera acció que el porter Toni ha aturat. Un punt sumat per iniciar la lliga. El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, ressalta que és un bon inici, tot i que lamenta les ocasions de gol errades. Els santcugatencs rebramn dissabte que ve la visita del Vilafranca a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau.