El Valldoreix iguala un 0 a 2 en contra davant l'Almeda i suma un punt valuós

Imatge del matx entre el Valldoreix i l'Almeda / Font: Bernat Gisbert

Futbol

Publicat el 8/set/19 per Joan Garcia

El Valldoreix FC ha empatat (2-2) davant l'Almeda a la jornada inaugural del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els valldoreixencs han igualat el 0 a 2 dels de Cornellà i han sumat el primer punt de la temporada Els valldoreixencs han resistit la darrera mitja hora de joc per l'expulsió d'Adri Vázquez. El matx s'ha disputat a la ZEM de Mira-sol per les obres que s'estan fent al Municipal de Vallvidrera.

El Valldoreix ha debutat al grup 3 de Segona Catalana després que la temporada jugués al grup 2. Els valldoreixencs s'han vist sorpresos al minut 18 amb gol dels visitants obra d'Adama. Amb aquest curt avantatge s'ha arribat al descans. A la represa, Jayson ha marcat el 0 a 2 al minut 47, però Adri Vázquez ha retallat distàncies dos minuts més tard. Els de Jose Vargas han seguit persistint i Jacobo Fernández de penal ha establert l'empat a 2. El Valldoreix disputarà la segona jornada de lliga i ho farà al camp del San Mauro.