El Sant Cugat FC buscarà la primera victòria de la temporada en la seva estrena com a local

Després d'empatar a 1 al camp del Sitges, els vermell-i-negres volen aconseguir els tres punts a la Jaume Tubau


  • Comparteix:

Imatge d'un entrenament del primer equip / Foto: Sant Cugat FC

Imatge d'un entrenament del primer equip / Foto: Sant Cugat FC

El primer equip masculí del Sant Cugat FC s'estrena com a local aquest dissabte a les sis de la tarda davant l'Atlètic Vilafranca en la segona jornada del grup 3 de Segona Catalana. Després d'empatar a un al camp del Sitges, un dels equips aspirants a pujar a Primera Catalana, els vermell-i-negres buscaran la primera victòria de la temporada a la ZEM Jaume Tubau. Amb un equip completament renovat i on destaca la presència de jugadors joves, els de Joan Garcia hauran de mostrar-se més encertats de cara a porteria si volen millorar els seus resultats.

Per la seva banda, l'Atlètic Vilafranca arriba al duel després de ser un dels cinc equips que va aconseguir guanyar a la primera jornada de la competició en superar el Prat Delta amb un gol que no va arribar fins al minut 87. L'equip del Penedès, que va finalitzar cinquè el curs passat, ja va demostrar les seves opcions de situar-se entre els primers classificats.

El segon entrenador del conjunt santcugatenc Nelson Ocampo ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que esperen que, malgrat la joventut dels jugadors, l'equip es mostri competitiu al llarg de la temporada per aconseguir l'objectiu de l'ascens. Ocampo també ha incidit en la importància de donar confiança als davanters perquè aprofitin les ocasions de gol.


Nelson Ocampo

Volem començar amb una victòria, sobretot després de l'empat al camp del Sitges. Hem millorat les errades que van provocar el gol. Sabem que és un equip molt jove, però serà un partit molt disputat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.