El Valldoreix FC visita el camp del San Mauro amb l'objectiu de sumar els tres punts

Els verd-i-blancs encaren la segona jornada després de l'empat a casa contra l'Almeda


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el Valldoreix FC i l'Almeda / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del partit entre el Valldoreix FC i l'Almeda / Foto: Cugat Mèdia

El Valldoreix FC es veu les cares aquest diumenge amb el San Mauro a la segona jornada del grup 3 de Segona Catalana. Després de l'empat a dos contra l'Almeda en l'estrena de la temporada, els de José Vargas buscaran la primera victòria davant un San Mauro que, per la seva banda, va perdre a domicili contra el Sant Andreu de la Barca. Tot i tractar-se del primer partit de la temporada, els valldoreixencs ja van demostrar capacitat de sobreposar-se a una situació adversa en aconseguir remuntar un 0 a 2 en contra.

Per al partit, que es jugarà a les sis de la tarda a l'estadi municipal de Santa Margarida de Montbuí, el tècnic valldoreixenc no podrà comptar amb Adrián Vázquez, un dels golejadors del primer partit, ja que va ser expulsat amb vermella directa. Vargas, a més, considera que el partit serà 'difícil' ja que el San Mauro és un equip 'que es fa fort a casa'. Les dimensions del camp, que és molt més gran que el del Valldoreix, és un altre punt a tenir en compte pel tècnic verd-i-blanc.




José Vargas

El partit serà difícil. El San Mauro és un equip que es fa fort a casa. El seu camp és molt gran i nosaltres estem acostumats a jugar en un camp petit, per tant ho podem passar malament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.