L'Atlètic Junior visita a l'Almeda amb l'objectiu de refer-se de la darrera derrota

Els d'Alberto Morales es van estrenar amb una derrota a casa contra el Bellvitge


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Atlètic Junior visita l'Almeda aquest diumenge a les dotze del migdia en la segona jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els d'Alberto Morales buscaran els primers punts de la temporada després de la derrota contra l'Unificación Bellvitge en l'estrena de la competició. Tot i avançar-se amb un gol matiner de David Bartumeus de penal, els visitants van aconseguir capgirar el marcador a la segona meitat. Els blau-i-negres, catorzens a la classificació, jugaran al municipal Lluc Bargues davant un conjunt recentment ascendit que va empatar a la primera jornada contra el Valldoreix FC.

El tècnic de l'Atlètic Junior, Alberto Morales, ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que l'equip afronta amb 'il·lusió' el partit contra l'Almeda i amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria. Morales també ha destacat la qualitat defensiva del rival, així com la seva rapidesa en les transicions i la seva capacitat de dominar el joc aeri.




Alberto Morales

Afrontem el partit amb moltes ganes i amb molta il·lusió de sumar els tres punts. Sabem quines són les qualitats del rival i seran difícils de superar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.