El SantCu supera per la mínima l'Atlètic Vilafranca i suma el primer triomf a la lliga


  • Comparteix:

Acció del matx entre el SantCu i l'Atlètic Vilafranca / Font: Cugat Mèdia

Acció del matx entre el SantCu i l'Atlètic Vilafranca / Font: Cugat Mèdia

El Sant Cugat Futbol Club supera (1-0) l'Atlètic Vilafranca a la segona jornada del grup 3 de Segona Catalana en un matx decidit amb un solitari gol de Dani Amante a pilota aturada. Els vermell-i-negres han sortit molt endollats, però amb el pas dels minuts han anat cedint terreny al conjunt vilafranquí. A la represa, els vermell-i-negres han continuat errant en atac ocasions molt clares i els visitant també han tingut la seva amb un xut al pal. Els de Joan Garcia sumen quatre punts després de dues jornades de competició.

Partit iniciat amb bon peu pel SantCu que ha marcat al minut quatre, però a partir d'aquest instant el matx s'ha trencat amb anades i vingudes sense cap dominador clar. A la segona meitat, el SantCu ha esperat les seves oportunitats però s'ha topat amb el porter visitant, el pal i el travesser que han servit per acabar patint i molt. El Vilafranca ha tingut una doble ocasió amb xut al pal i el posterior refús ha anat fora. Nervis finals, però primer triomf a la lliga. Els vermell-i-negres visiten dissabte que ve el camp del Can Buxeres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.