El SantCu demostra ofici i goleja el Can Buxeres a domicili

Imatge del partit entre el SantCu i el Can Buxeres / Font: SantCu

El Sant Cugat Futbol Club s'ha imposat (0-3) al camp del Can Buxeres a la jornada 3 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han completat un matx molt seriós en un camp de petites dimensions i on el joc directe ha estat la tònica predominant. Un gol de Sergi Mas a les acaballes del primer temps i dos més d'Arnau Benet i Nico Porto han certificat el triomf dels santcugatencs.

Partit molt complicat i difícil per al SantCu davant un Can Buxeres que ha plantat cara durant els 90 minuts de joc. El primer temps ha estat un intercanvi de cops i on les ocasions més clares han estat per al SantCu. El gol de Sergi Mas a les acaballes del primer temps ha estat una injecció de moral per als de Joan Garcia. Amb la tranquil·litat del 0 a 1 s'ha arribat al descans. A la represa, el SantCu ha tingut dues ocasions molt clares amb una pilota al pal i una altra al travesser. Finalment un servei de banda amb gol d'Arnau Benet i una altra diana de Nico Porto de còrner han certificat el 0 a 3. El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, assegura que es tracta d'una 'victòria important' i que l'equip 'seguirà treballant' per continuar sumant punts.

Els vermell-i-negres dormen líders, però han d'estar atents amb el partit entre el Sant Andreu de la Barca i la Fontsanta. Si els del Baix Llobregat guanyen tornaran a ser líders. El SantCu jugarà dissabte que ve davant el Cubelles a la ZEM Jaume Tubau.

Nelson Ocampo

És una victòria molt important. Un resultat que enganya perquè el partit va estar molt disputat. Aquesta setmana a seguir treballant per aconseguir de nou la victòria.