L'Atlètic Junior remunta al San Mauro i suma els primers punts de la temporada

Els d'Alberto Morales quallen un gran partit i guanyen a casa per 2 gols a 1

La plantilla de l'Atlètic Junior / Foto: Atlètic Junior

L'Atlètic Junior supera el San Mauro (2-1) i suma els tres primers punts d'aquesta temporada al grup 3 de Segona Catalana. Els d'Alberto Morales, que han estat superiors al rival, han hagut de remuntar un gol en contra tot just començar la segona meitat. Amb aquesta victòria, els santcugatencs trenquen la mala dinàmica de dues derrotes consecutives i comencen a mirar cap a la part alta de la taula. La setmana que ve, l'Atlètic Junior visitaran el camp del Molins de Rei.

Tot i la victòria, el conjunt local ha vist com, tot i generar ocasions i dominar la primera meitat, el San Mauro s'ha avançat en el marcador just després de la represa amb un gol obra de Bilal Gartite. Els santcugatencs, però, no han abaixat els braços i han seguit imposant el seu model de joc fins que David Bartumeus ha igualat el resultat sis minuts més tard després d'una assistència de Joan Garriga. L'Atlètic Junior ha seguit pressionant i David Escario, després d'un rebuig a la sortida d'un córner, ha enviat la pilota directa a l'escaire des de fora l'àrea per posar el seu equip per davant.

Als minuts finals, els locals han tingut oportunitats per sentenciar el partit però finalment el marcador no s'ha mogut. El tècnic de l'Atlètic Junior Alberto Morales ha felicitat l'equip pel seu joc i ha reconegut que necessitaven 'molt' els tres punts.

Alberto Morales

Estem molt contents perquè hem jugat molt bé. Hem pressionat al rival, hem jugat molt a dalt. Són tres punts merescuts i que necessitàvem.