La radiografia del grup 3 de Segona Catalana de futbol

Tècnics dels tres conjunts de la ciutat i el del Sant Andreu de la Barca, també santcugatenc, analitzen la categoria al 'Sant Cugat a fons'


  • Comparteix:

Íñigo Irrisarri, José Vargas, Joan Garcia i Sergio Beas / Foto: Cugat Mèdia

Íñigo Irrisarri, José Vargas, Joan Garcia i Sergio Beas / Foto: Cugat Mèdia

Una categoria disputada, sense un favorit clar, amb equips treballats i amb apostes per estils de joc variats. Així és el grup 3 de Segona Catalana en paraules dels entrenadors santcugatencs de la categoria, que s'han trobat a l'espai esportiu del 'Sant Cugat a fons' per analitzar com es presenta la temporada i les perspectives de futur dels seus equips. Joan Garcia, del Sant Cugat FC, José Vargas, del Valldoreix FC, Sergio Beas, segon tècnic de l'Atlètic Junior, i Íñigo Irrisarri, tècnic santcugatenc del Sant Andreu de la Barca, han visitat aquest dimarts el 'Sant Cugat a fons' per analitzar la temporada.

ESCOLTA-HO

L'accent santcugatenc del grup 3 és indiscutible, amb els d'Irrisarri al capdavant amb tres victòries seguit pel Sant Cugat FC i el Valldoreix FC, amb 7 punts. A l'Atlètic Junior li ha costat una mica més arrancar, però aquest cap de setmana passat va sumar el primer triomf de la temporada a casa amb una remuntada davant del San Mauro. Més enllà del començament de temporada, els tècnics han coincidit a subratllar la igualtat d'un grup molt atractiu per la proposta futbolística dels equips i la proximitat dels desplaçaments.

De fet, com ha explicat José Vargas, tècnic del Valldoreix, molts clubs de la demarcació es van posar en contacte amb ell quan van saber que la Federació els havia canviat de grup des del de Barcelona, on els verd-i-blancs van debutar a Segona Catalana l'any passat. Els quatre tècnics han assenyalat, més enllà de SantCu, Atlètic Junior, Valldoreix i Sant Andreu, la UE Sitges com un dels rivals i batre i han coincidit en que els tres equips santcugatencs i el Sant Andreu segurament transitaran per la part alta de la taula, amb opcions d'ascens.

El primer derbi serà d'aquí tres setmanes i enfrontarà a la ZEM Jaume Tubau el Sant Cugat FC i el Valldoreix FC.




Entrenadors

Per mi és el millor grup dels 3 perquè dintre de la competitivitat és on hi ha més diversitat. / Molt atractiu pel fetr que hi ha molts equips que juguen a coses diferents. / El grup 3 és molt més futboler, s'hi practica més futbol. / Si mires les dues primeres jornades només hi ha hagut un resultat amb diferència de més d'un gol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.