El SantCu empata amb el Cubelles i no troba el camí del triomf, tot i errar un penal


  • Comparteix:

Imatge entre el SantCu i el Cubelles / Font: Cugat Mèdia

Imatge entre el SantCu i el Cubelles / Font: Cugat Mèdia

El Sant Cugat Futbol Club ha empatat (1-1) davant el Cubelles a la jornada 4 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els vermell-i-negres s'han vist sorpresos pel gol inicial dels visitants al minut 7 de Medina, però a la jugada següent Naufal ha assolit l'empat. El primer temps no ha tingut un dominador clar. A la represa, els santcugatencs s'ha quedat amb 10 jugadors per expulsió de Rubi, però els viistants també han perdut David Visser que ha comès penal. La pena màxima l'ha errat Naufal després d'un agran intervenció del porter del Cubelles. Els vermell-i-negres han persistit i han tingut dos u contra u davant el porter que no han sabut culminar en gol. Els vermell-i-negres són tercers, a dos punts del segon, el Valldoreix, i a quatre del líder, el Sant Andreu de la Barca, proper rival dels de Joan Garcia.

El SantCu continua amb una assignatura pendent en aquestes quatre jornades, materialitzar les nombroses ocasions que disposa en els partits. Els davanters es planten sols davant del porter i no finalitzen en gol aquestes portunitats. El matx davant el Cubelles ha tingut un guió repetit com amb el Sitges, falta d'encert en els metres finals. El primer temps ha estat molt igualat i sense un dominador clar. A la segona, els visitants han tingut més possessió de pilota aprofitant la superioritat numèrica. El penal errat pels vermell-i-negres ha estat l'oportunitat més clara. Dos punts que volen de la ZEM Jaume Tubau, però que no fan pedre la motivació dels jugadors. El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, es mostra satisfet pel joc i el treball, però lamenta la falta de punteria en els metres finals. Els vermell-i-negres sumen dos triomfs i dos empats.




Nelson Ocampo

És dolorós l'empat perquè cerquem la victòria sempre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.