Un gol al 90 del Riudoms priva al femení del Sant Cugat FC de la victòria

Amb aquest empat, les vermell-i-negres són terceres a la classificació amb set punts

Imatge d'arxiu d'un partit del Sant Cugat FC / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Sant Cugat FC firma les taules amb el Riudoms (1-1) a la tercera jornada del grup 1 de Preferent. Un gol de Cristina Becerra a les acaballes del partit ha privat a les vermell-i-negres d'endur-se la victòria, que havien encarrilat amb la diana de Laura Sese al minut 65. Les de Carlos Navas empaten així contra un dels equips punters de la classificació i continuen invictes una setmana més, situant-se a la tercera plaça amb 7 punts. La setmana que ve, les santcugatenques visitaran el camp del Júpiter, equip de la part mitjana de la taula.