Un Sant Cugat efectiu apallissa l'Olivella i escala fins a la part alta de la taula

Els vermell-i-negres fulimnen per 4 gols a 0 un rival directe que no va oposar resistència

Els jugadors del Sant Cugat en acció durant el partit / Autor: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ha derrotat amb contundència (4-0) l'Olivella en el partit corresponent a la jornada 8 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els vermell-i-negres s'han mostrat molt efectius de cara a porteria i han desplegat un joc lluït que els ha permès dominar el matx amb comoditat. D'aquesta manera, els homes de Joan Garcia encadenen dues victòries consecutives deixant bones sensacions i se situen a tres punts de la promoció d'ascens.

A diferència d'altres partits, els santcugatencs han aprofitat les seves ocasions de cara a porteria per marcar dos gols en cada meitat. En aquest sentit, el segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, ha destacat que 'el més important del partit no ha estat el resultat, sinó la forma de guanyar'. 'Tornem a recuperar l'efectivitat que ens havia estat passant factura a la classificació', ha assegurat Ocampo. Dues dianes a cada meitat han confirmat l'idil·li amb el gol que viuen els vermell-i-negres.

Un gol de Guillem Benet ha obert el marcador al minut 18 després d'un inici de partit en què l'Olivella havia generat algunes dificultats defensives als santcugatencs. A partir, d'aquí els locals s'han fet amos i senyors de la primera meitat i han posat terra pel mig amb un altre gol de Jordi Ranera. 2 a 0 al descans d'un partit sota control que només ha perillat a l'inici de la segona meitat, quan el conjunt visitant ha tingut oportunitats per retallar diferències.

Malgrat tot, una diana de Naoufal El Ghrim al minut 63 ha retornat la calma al matx. Amb el 3 a 0, els jugadors de l'Olivella han abaixat els braços i han entregat el control absolut del partit al SantCu. Els vermell-i-negres han engreixat el marcador a les acaballes del partit amb un gol de Marc Capel que ha servit per posar el 4 a 0 definitiu.

Amb aquest resultat, el SantCu encadena dues victòries consecutives deixant la porteria a zero. Els homes de Joan Garcia sumen 14 punts a la classificació i escalen fins a la cinquena posició de la lliga. La setmana que ve tindran l'oportunitat de continuar amb la bona dinàmica enfrontant-se a domicili contra el Marianao.

Nelson Ocampo

Tornem a recuperar l'efectivitat que ens havia estat passant factura a la classificació.