Martí Cifuentes assoleix un ascens històric a Primera Divisió amb el Sandefjord noruec

El tècnic santcugatenc retorna l'equip noruec a la màxima categoria en una sola temporada


  • Comparteix:

Martí Cifuentes celebrant l'ascens / Font: Martí Cifuentes

Martí Cifuentes celebrant l'ascens / Font: Martí Cifuentes

El tècnic de futbol santcugatenc Martí Cifuentes ha assolit l'ascens amb l'Sandefjord noruec a la Primera Divisió com a segon classificat. El santcugatenc ha retornat l'equip escandinau en una sola temporada a la màxima categoria i amb un balanç de 19 victòries, vuit empats i dues derrotes.

Temporada brillant
L'equip noruec suma 65 punts a falta d'una jornada per acabar la competició i s'ha consolidat en segona posició, lluny del líder i campió, l'Aalesund. Precisament els dos equips s'enfrontaran aquest cap de setmana a la darrera jornada de competició. El Sandefjord ha completat un últim tram de competició on ha encaixat un sol gol en els darrers nou partits i només ha perdut un sol matx a casa.

Una temporada i mitja a Noruega
Cifuentes va agafar les regnes de l'equip la temporada passada a falta de 18 jornades per acabar la competició, però no va poder evitar el descens, tot i quedar-se a les portes de l'objectiu. El santcugatenc ha complert la fita de retornar el Sandefjord a Primera Divisió amb molt bona nota.

Renovació tancada amb plantilla catalana
Cifuentes va signar un contracte per dues temporades i seguirà aquesta campanya al capdavant de l'equip amb l'objectiu de la permanència. La plantilla està integrada per quatre jugadors catalans d'alt nivell com són Tito, Rufo, Enric Vallés i Marc Vas. El santcugatenc ha ressaltat els bons registres que ha fet l'equip com a local.


Martí Cifuentes

Hem estat un equip molt regular i sobretot a casa només hem perdut un únic partit a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.