L'AEE Institut Montserrat responsabilitza al Valldoreix FC de la falta d'acord en el cas del camp de Vallvidrera

En un comunicat, el nou gestor del camp ha destacat que va ser el club verd-i-blanc qui va decidir no pactar tot i les conseqüències per al club


  • Comparteix:

Els equips de futbol 7 del Valldoreix, obligats a marxar de Vallvidrera / Foto: Valldoreix FC

Els equips de futbol 7 del Valldoreix, obligats a marxar de Vallvidrera / Foto: Valldoreix FC

L'Associació Esportiva Escolar Institut Montserrat, el nou gestor del camp municipal de Vallvidrera, ha responsabilitzat al Valldoreix FC de la falta d'acord en el cas de la marxa dels equips de futbol 7 del club verd-i-blanc de l'equipament. En un comunicat publicat aquest dijous, l'AEE Institut Montserrat assegura que sempre ha tingut la voluntat d'arribar a un acord amb el Valldoreix en relació amb l'Escola de Futbol de Vallvidrera i que ha estat el club valldoreixenc qui s'ha negat a pactar una solució. L'associació esportiva, a més, assenyala que van basar les negociacions en el traspàs de les competències de gestió de l'activitat pensant en generar les mínimes afectacions als jugadors i les seves famílies.

Com ja va explicar el Valldoreix FC aquest dilluns, les condicions del nou gestor passaven per assumir la gestió dels equips fins a la categoria cadet si volien seguir fent ús de les franges horàries. Davant aquestes pretensions, el club valldoreixenc s'hi va negar, al·legant que després de 10 temporades des de la creació de l'escola de futbol aquests equips pertanyen a la disciplina verd-i-blanca i que no es podia reclamar a les famílies 'confiar en algú' desconegut amb la temporada a punt de començar.

Al comunicat, l'AEE Institut Montserrat també informa que durant les cinc setmanes de negociacions 'no va ser fàcil trobar espais de diàleg' amb el club valldoreixenc, i que aquest va declinar la proposta de convidar a un mediador. Malgrat la conjuntura actual, el nou gestor del camp de Vallvidrera es mostra 'obert' al diàleg amb el Valldoreix FC i amb les famílies afectades per 'normalitzar' la situació i facilita un correu electrònic, gestio@campdefutbolvallvidrera.com, perquè les persones interessades es puguin posar en contacte.

Paral·lelament, l'entitat ja ha anunciat a través de la web del camp de futbol de Vallvidrera el retorn d'una 'renovada escola de futbol al barri'. L'escola ofereix franges per a equips d'iniciació, benjamí, aleví, infantil i cadet, així com sessions de tecnificació i de 'portes obertes' per donar-se a conèixer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.